top of page

Vilkår og betingelser

1. Partene

Selger er Din Bryllupsplanlegger Utengen, Hallingrudveien 20, 3031 Drammen, kontakt@dinbryllupsplanlegger.no, +47 95 48 16 36,

Org.nr. 929 245 393 og betegnes som selger/selgeren.

Kjøper en den forbrukeren som foretar bestillingen, og betegnes som kjøper/kjøperen. 

 

2. Priser og betaling

Prisene er oppgitt i Norske Kroner (NOK) og er inkludert alle avgifter og moms. Prisene på abonnement er oppgitt som månedspris og vil automatisk bli trukket fra kjøperens konto månedlig inntil en av partene sier opp avtalen. Prisen på "Gjør det selv" pakken er et enkeltkjøp og betales kun èn gang. Betaling foregår over nettbank med kort eller PayPal.

 

3. Leveranse

Når betalingen er gjennomført vil kjøper få en e-post med informasjon vedrørende planleggingsportalen og opprettelse av bruker. Kjøper må selv sørge for å lage en bruker, som vil bli godkjent innen 24 timer. Deretter får kjøper full tilgang til planleggingsportalen. Det vil være begrensinger til hvilke tjenester kjøper har tilgang til ut i fra hvilken abonnement som er kjøpt. Dette står beskrevet i hva abonnementet inneholder.

 

4. Angrerett

Kjøper har 14 dagers angrerett fra tjenesten ble kjøpt som i følge Angrerettloven §21. Ved kjøp av abonnement bekrefter kjøper at levering av tjenesten vil skje umiddelbart. Ved å bruke angreretten innen 14 dager etter kjøp vil kjøper da måtte betale et beløp som står i forhold til det som er levert frem til det tidspunkt kjøper gir melding om bruk av angreretten som i følge Angrerettloven §26. 

 

5. Databehandling

Behandlingsansvarlig for innsamlede personopplysninger er selger. Med mindre kjøperen samtykker til noe annet, kan selgeren, i tråd med personopplysningsloven, kun innhente og lagre de personopplysninger som er nødvendig for at selgeren skal kunne gjennomføre forpliktelsene etter avtalen. Kjøperens personopplysninger vil kun bli utlevert til andre hvis det er nødvendig for at selger skal få gjennomført avtalen med kjøperen, eller i lovbestemte tilfelle.

 

6. Kontakt

Dersom kunder ønsker å ta kontakt med spørsmål eller tilbakemeldinger sender man e-post til kontakt@dinbryllupsplanlegger.no

 

7. Endringer

Endringer av vilkår og betingelser kan skje ensidig. Kunden vil bli varslet 14 dager i forveien ved endringer.

 

8. Konfliktløsning

Klager rettes til selger innen rimelig tid. Partene skal forsøke å løse eventuelle tvister i minnelighet. Dersom dette ikke lykkes, kan kjøperen ta kontakt med Forbrukerrådet for mekling. Forbrukerrådet er tilgjengelig på telefon 23 400 500 eller www.forbrukerradet.no.

bottom of page