top of page
Søk

5 Tips for å nyte mottagelsen

Mottagelsen er tiden mellom vielsen og middagen. Gjestene blir tatt i mot, det er mingling og ventetid frem til de blir bedt til bords. I dette innlegget gir vi dere 5 tips til hvordan dere kan nyte mottagelsen selv som brudepar og hvordan planlegge dette.
1. Legg opp dagen riktig

Mange brudepar velger ofte å legge opp til fotografering under mottagelsen for å effektivisere tiden, men om dere ønsker å få utnytte selv av mottagelsen dere planlegger må dere legge opp dagen annerledes. Kanskje dere ønsker en "first look" og ta fotograferingen før vielsen, eller kanskje dere ønsker fotografering ved solnedgang? Valget er opp til dere!

2. Mat og drikke

Både for å sette et personlig preg på bryllupet og for å gjøre det til deres dag, så kan dere servere deres favoritter under mottagelsen. Enten det er i form av signatur drinker, snacks eller mat.I vårt blogginnlegg "Alkohol i bryllup" får dere oppskrifter på 8 favoritt drinker til bryllup.3. Sett stemningen

Hvilken stemning ønsker dere under mottagelsen? Foretrekker dere lounge-musikk og rolig mingling eller mer upbeat-musikk og feststemning. Musikken har mye å si for stemningen så sørg for at dere spiller riktig musikk for dere. Enten det er i form av live musikk eller egne spillelister.Visste du at vi har egne spillelister på Spotify med all musikk du trenger til bryllupet?4. Engasjer gjestene

Mottagelsen er ofte så kalt "dødtid" i bryllupet hvor gjestene bare venter på middagen. Planlegg heller mottagelsen med engasjerende underholding for å gjøre mest mulig ut av denne tiden. Gjerne noe som får flest mulig til å delta og som får gjestene til å bli kjent med hverandre.

Eksempler:

  • Bingo - Denne er ofte en slager i bryllup og hjelper gjestene å mingle og bli kjent hverandre på en naturlig måte.

  • Hageleker - Croquet, cornhole, kubb, ringkast, jenga, ol.

  • Fotobooth - Suppler med rekvisitter for morsomme bilder.

  • Konkurranser - Morsomt for deltakende og tilskuere. Kan kombineres med hagespill.
5. Unike tilskudd

Planlegg noe unikt under mottagelsen som imponerer gjestene og gir dere noe positivt.


Live maler

En som maler et motiv fra vielsen under mottagelsen i sanntid.


Blomster bar

Sett opp en bod med ulike blomster hvor gjestene kan sette sammen egne buketter eller blomsterkroner.


Unik gjestebok

En gjestebok som engasjerer gjestene mer enn å bare skrive en hilsen.

Eksempelvis:

  • La gjestene legge igjen en talebeskjed, med eller uten video.

  • Fingermerke på lerret

  • Puslespill

  • Polaroidbilder


Tips og råd

La gjestene skrive ned forslag til dates eller tips og råd til ekteskapet.Ønsker du hjelp til planleggingen av bryllupet? Med en av våre pakker får du akkurat den hjelpen du trenger uten å betale for mye! Vi har noe for alle behov.

Comments


bottom of page