top of page
Søk

Julegavetips til en kommende brud

Julen nærmer seg og vi tipser om gaver som kan falle i smak hos en kommende brud. Enten du er den som kjøper gaven og trenger tips, eller du er den kommende brud og trenger inspirasjon til hva du kan sette på ønskelisten.



For bryllupsmorgenen


Gaver som kan benyttes til bryllupsmorgenen, men også utenom er en sikker vinner. Man kan også kjøpe typiske morgenkåper og pysjer det står "Bride" på, men disse blir ofte kun brukt en gang. Vi anbefaler derfor å finne noe som passer til bryllupsmorgenen og kan brukes utenom.



PÃ¥ farten



Vesken kan brukes til hverdags eller som standveske til bryllupsreisen. Uansett er den klassisk og vil vare i lang tid. I tillegg er en årsplanlegger og reisekopp perfekt for den travle brud som alltid er på farten.



Bryllupsreisen



Praktiske gaver som er tenkt til bryllupsreisen. Et reisesmykkeskrin holder alle smykker på plass under reisen slik at de slipper å festes i hverandre. En søt badedrakt er perfekt for bruden som reiser til varmere strøk. Og en toalettmappe med plass til alle skjønnhetsproduktene.



Tilbehøret


Ulike tilbehør i ulike prisklasser. Det er lettere å kjøpe til bruden i denne kategorien om man kjenner stilen hennes slik at man vet at gaven faller i smak.



Skjønnhet



Hjelp den kommende brud med skjønnhetssøvnen sin med en sovemaske i ekte mulberry silke. Sammen med god ansiktsmaske som for glød og litt blush vil bruden se fresh ut på bryllupsdagen.



Annet


Personlige glass er en sikker vinner. Du kan selv velge hva teksten skal være på glassene. Disse kan brudeparet bruke på bryllupsdagen, men også senere for å minnes den spesielle dagen. En bilderamme kan paret bruke til å vise frem forlovelsesbilder eller bryllupsbilder.

Til slutt, en cricut er en perfekt gave for DIY-bruden. Med denne kan de lage alle trykksaker selv.



bottom of page