top of page
Søk

Aktiviteter i utdrikningslag

Bryllupssesongen har begynt og det betyr samtidig at utdrikningslag blir arrangert. Om du står for planleggingen av utdrikningslag kan det være du er ute etter ideer på aktiviteter å fylle dagen(e) med så vi tenkte og gi deg litt inspirasjon her.


Utdrikningslaget bør fylles med aktiviteter som fyller hele dagen så her kommer noen tips:

  • Aktivitetene bør gjenspeile hovedpersonen (bruden/brudgommen)

  • Aktivitetene bør være passende for alle inkluderte

  • Aktivitetene bør passe budsjettet dere har satt per person

  • Prøv å planlegg aktiviteter fra hver av de ulike kategoriene for og få variasjon

  • Mat og drikke bør inkluderes

  • Husk å planlegg/book transport og eventuell overnatting


Aktivitetene i dette innlegget er delt inn i 4 kategorier; avslappende, sport, lærerikt og fest. 

Avslappende og rolig


Spa-dag: Skjem dere bort med massasjer, ansiktsbehandlinger og andre behandlinger på et spa.


Vinsmaking: Besøk lokale vinprodusenter for smaksprøver, omvisning og lære om vin.Stranddag: Slapp av på stranden, nyt solen og ta en dukkert i vannet.Filmkveld: Ha et filmmaraton med favorittfilmene og snacks. Man kan også lage en temakveld ut av det hvor dere kler dere opp og lager mat og drikke inspirert av en film.Yoga: Bestill en yogatime eller en privat økt for litt zen-tid.
 


Sport og aktivitet


Padling: Padle nedover en elv eller utforsk en innsjø.Gå tur: Få litt mosjon og nyt naturen på en naturskjønn fottur.Klatring: Utfordre dere selv med en klatreøkt, enten innendørs på et klatresenter eller utendørs i fjellet eller en klatrepark. Gjerne lei en guide som kan hjelpe dere.Surfing: Ta surfetimer og prøv dere på noen bølger.Hesteridning: Ta dere gjennom skog eller fjell på hesteryggen. 

Lærerikt og morsomt


Escape Room: Arbeid sammen for å løse gåter og unnslippe rommet.Matlagingskurs: Ta et matlagingskurs og lær hvordan dere lager en ny rett.Paint and sip: Nipp på noe godt og mal mens dere følger en trinn-for-trinn-veiledning. Dette kan man også enkelt stelle i stand selv.Pole Dancing Class: Lær noen bevegelser og føl dere styrket i en pole dancing-time.
Keramikkklasse: Vær kreativ med leire og lag deres egen keramikk. 

Fest og gøy


Karaokekveld: Syng fra hjertene deres på en karaokebar eller hjemme med en maskin.Festbuss: Lei en festbuss og kjør rundt i byen mens dere danser og drikker.Leker: Ha en scavenger hunt rundt i byen med ledetråder og utfordringer eller arranger ulike leker hjemme. Man finner mange ferdiglagde maler på nett.Piknik: Arranger en piknik i egen hage, hjemme eller en park. Pynt opp og server noe godt.Kostymefest: Kle dere ut i morsomme kostymer og ha en temafest.
 


Noen siste tips

  • Husk at flere av aktivitetene nevnt over kan tilpasses det enkelte budsjett. F.eks. Spa; om man har et strammere budsjett kan man arrangere hjemmespa, om man har et større budsjett kan man dra på et spa og betale for behandlinger.


  • Gjør mer ut av selskapet med passende dekor og klær. Informer alle inkluderte hvilke kleskoder som er ønskelig å bruke til de ulike aktivitetene.


  • Husk å informer alle inkluderte om hva de skal betale, hvordan de skal betale, hva som er inkludert i summen de betaler, kleskoder, hvilke ansvar de har, adresser og tider.


Opmerkingen


bottom of page